... ...
 

Vi ger dig det lilla extra

_Q4A3463 kopiera.jpg

Sandra

sandra@halsahelhet.com

044-100005

Hej! 

Jag heter Sandra Carlsson och är Auktoriserad Hudterapeut. Jag har jobbat på HälsaHelhet sen 2012.

Främst jobbar jag med resultatinriktade ansiktsbehandlingar så som Needle pen, Diamantslipning och Kemisk peeling.

 

Jag strävar efter att ge dig det där lilla extra och få dig att känna dig extra omhändertagen. Med en behandling som passar för just dina önskemål vill jag ge dig fina resultat och en avkopplande stund.
 

Varmt välkommen!  

03D966E7-466E-4833-8658-BB33E09F3340.PNG

Ellen

ellen@halsahelhet.com

044-100005

Hej!

Mitt namn är Ellen Levine, jag är legitimerad sjuksköterska och har arbetat inom sjukvården sedan 2016.

Jag brinner för att hjälpa människor må bättre. Därför valde jag att 2018 utbilda mig inom olika injektionsbehandlingar.

Jag har gått flertalet kurser för att kunna erbjuda mina kunder ett brett utbud, jag tar emot för konsultation och behandling, där vi diskuterar fram vad som passar just dig efter dina önskemål.

Ser framemot att möta dig ♡

 

Varmt välkommen!

_Q4A3413 kopiera.jpg

Susanne

Hej! 

Jag heter Susanne Ekelund och jobbar som Auktoriserad Hudterapeut. 
Tog min examen på Gilda skolan 2008 och har sedan dess jobbat på HälsaHelhet.
 

Jag brinner lite extra för Ansiktsbehandlingar och Make-up. Jag utför en avkopplande ansiktsbehandling, skräddarsydd just för din hy. Jag vill att du ska njuta och uppleva och må bra.

Jag utför både Dags Make-up, Fest Make-up, Brud Make-up och Make-up konsultation där vi går igenom färgen som passar dig och din hy bäst. Mitt mål är att framhäva din naturliga skönhet.

 

För mig är det viktigt att du blir väl omhändertagen och att du får en fantastisk upplevelse. Jag eftersträvar alltid till att överträffa dina förväntningar.

 

Välkommen till mig!

_Q4A3505 kopiera.jpg

Maja

maja@halsahelhet.com

044-100005

Hej!
 

Jag heter Maja Berg och är ägare av Hälsa Helhet.

 

Jag tog över Hälsa Helhet hösten 2020 efter min mamma Marie Berg som drivit salongen i 20år. Förtaget ligger mig varmt om hjärtat och har funnits med mig under hela min uppväxt.

 

Jag jobbar i vår reception och butik, men sköter också det administrativa arbetet och utvecklar företaget. Jag älskar att få feedback från våra kunder så att vi alltid kan sträva mot att bli bättre. 

 

Vi vill att det ska bli en exklusiv upplevelse för dig som kund från att du går in i vår salong tills du ska vidare. 

Vi på Hälsa Helhet brinner för kundservice och vill alltid att du som kund ska få det lilla extra! 

​Varmt välkommen in till oss!

Din Hälsa & Helhet 

Under rådande pandemi är det vårt ansvar att ditt besök blir utfört både säkert och i samtycke med vad du känner dig trygg med. Vi följer nationella restriktioner och ber dig som besökare eller kund göra detsamma. 

 

Vi jobbar fortsatt vidare med olika utbildningar, trender och nyheter så att både behandlingar och personal håller så hög kvalité som möjligt. Vare sig det är massage. fransar och bryn eller Make-Up och fotvård. 

Hälsa och helhet från topp till tå, med personlig service du vill komma tillbaka till. Välkommen till oss, önskar vi på Hälsa Helhet i Kristianstad.

Häsa Helhet Circle
18.png